Miljanović: Odigrali smo možda najbolju utakmicu

Borac na petom mjestu

Miljanović: Odigrali smo možda najbolju utakmicu

S. Mlaćo
Borac i Tuzla City (1:1) jučer su remizirali u zaostalom meču 3.kola Premijer lige

Svakako zadovoljniji mogu biti gosti, a na press konferenciji poslije meča govorio je trener Borca Nemanja Miljanović.

"Mislim da smo imali inicijativu u prvih pola sata, nažalost, nismo uspjeli postići gol. U drugom pouvremenu, opet primamo gol, imamo situaciju u kojoj moramo juriti rezultat. Međutim, mislim da smo i drugo poluvrijeme odigrali kvalitetno, imali smo dovoljno šansi i za drugi, možda i za treći gol, ali to je fudbal. Odigrali smo možda našu najbolju utakmicu, kada se uzme u obzir protiv koga smo igrali jer je Tuzla citi izuzetno kvalitetan protivnik. Na kraju smo mogli i izgubiti u posljednjem minutu. Tako je kada se ne iskoriste šanse. Nismo zadovoljni sa bodom, ali šta je tu je. Okrećemo se nedjeljnoj utakmici protiv istog rivala. Za publiku bila dobra i zanimljiva utakmica", rekao je trener Borca Nemanja Miljanović.

Novi duel ova dva tima igra se u nedjelju.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
U pravu si...najbolji igrac u ekipi vam bio Grbic
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi