Miljanović: Sarajevo je veliki klub sa kvalitetnim igračima i na njima je najveća odgovornost
Miljanović i Čengić nadaju se sutra da mogu iskoristiti slabu formu gostiju s Koševa, koji u Kakanj dolaze pod pritiskom da moraju pobijediti

Trener Mladosti pred duel sa bordo ekipom

Miljanović: Sarajevo je veliki klub sa kvalitetnim igračima i na njima je najveća odgovornost

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Mladosti sutra će na svome stadionu u Doboju kod Kaknja dočekati ekipu Sarajeva. Kakanjci su u borbi za opstanak, dok se Sarajevo još nada odbrani titule, iako imaju dva boda zaostatka za ekipom Borca.

Bodovi su potrebni i jednoj i drugoj ekipi, a domaći tim u duel protiv ekipe s Koševa ulazi bez nekoliko igrača, ali bez obzira na to pokušat će iznenaditi Sarajevo.

To je u izjavi za SportSport.ba kazao i šef struke Nemanja Miljanović.

"Imamo problem sa sastavljanjem ekipe jer zbog kartona za ovaj meč ne mogu računati na dvojicu standardnih igrača, Dedića i Šabanovića. Osim toga Hadžić i Sadiku su upitni zbog povreda, tako da još ne znam ko će sutra istrčati na teren, odnosno koji će igrači biti u konkurenciji za meč. Naša očekivanja su da nemamo šta da izgubimo. Dat ćemo sve od sebe kao i protiv Olimpika, nadam se fer i korektnoj utakmici, pa vidjet ćemo na kraju ko će imati više razloga za slavlje" ističe Miljanović.

Sarajevo u Kakanj dolazi pod pritiskom da moraju osvojiti tri boda, ali i sa novim trenerom na klupi

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Oni se bore za titulu prvaka i zaista nije ni bitno ko ih trenira, to je veliki klub koji ima dosta iskusne i kvalitetne igrače, koji možda nisu u najboljoj formi, što ćemo mi pokušati da iskoristimo. Mislim da se do zadnjeg kola neće znati ko će biti prvak ni ko ispada. Nadam se da smo mi bodom u Sarajevu protiv Olimpika uradili ogroman korak ka opstanku, ali ništa još nije gotovo i moramo maksimalno odraditi zadnja tri kola", kazao je za SportSport.ba Nemanja Miljanović.

Mogući sastav Mladosti: Velić, Sadiku (Jahić), Žulj, Mahmić, Alić, Handžić, Dejanović, Begić, Hiroš, Ćerimagić, Hadžić (Šarić).

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

borobetmen
OOOOOO ****M TE SARAJVOOO!!!
1 9
starigrad
Betmen glabni ga loma,onako ovlaš
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi