Mladost u velikim problemima pred meč protiv Sarajeva
Kakanjci imaju velikih problema sa igračkim kadrom uoči duela protiv Sarajeva

"Skupo" platili bod protiv Olimpika

Mladost u velikim problemima pred meč protiv Sarajeva

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti u nedjelju će na stadionu u Doboju kod Kaknja dočekati ekipu Sarajeva. To će biti duel ekipa kojima su bodovi potrebni, Sarajevu u borbi za titulu, a Mladosti u borbi za opstanak.

Kakanjci tri kola prije kraja imaju četiri boda viška u odnosu na opasnu zonu, te je još neizvjestan njihov status, ali su bodom protiv Olimpika u prošlom kolu napravili veliki korak ka opstanku.

Meč protiv Olimpika bio je dosta tvrd, veliki je ulog bio, a Mladost je bod u Sarajevu platila sa nekoliko igrača koji neće biti na dispoziciji za meč protiv Sarajeva.

Anel Dedić zbog crvenog, te Halid Šabanović zbog tri žuta neće igrati protiv Sarajeva, dok su pod velikim znakom pitanja Rijad Sadiku, te Nedim Hadžić i Amar Begić zbog povreda.

Stručni štab može ohrabriti povratak mladog Azura Mahmića, koji je odradio pauzu zbog žutih kartona, te će zauzeti svoje mjesto u ekipi za nedjeljni meč.

Mladost je ove sezone u Kaknju igrala 2:2 protiv Sarajeva, dok je meč na Koševu završen rezultatom 5:1 za Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno da se očekuje dobar meč, a vidjet ćemo hoće li Sarajevo s novim (starim) trenerom vratiti se na pobjednički kolosijek ili će Mladost eventualnim remijem ili pobjedom riješiti sve brige oko opstanka dva kola prije kraja sezone.

Nakon Mladosti, do kraja sezone Sarajevo će još ugostiti Radnik, te 'gostovati' kod Olimpika.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lavillenie
Ma pusti ce ovo Musija on je u novokomponovanom savezu sa kinezima
6 9
Harcos
Kako se ofirno gura Sarajevo da prestigne Borac. Savez napolje!
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi