Miljanović: Široki je jedna od rijetkih ekipa koja uvijek pokušava da igra fudbal

Borac gostuje na Pecari

Miljanović: Široki je jedna od rijetkih ekipa koja uvijek pokušava da igra fudbal

Endin Čaušević

Fudbaleri Borca sutra igraju u gostima protiv Širokog Brijega u okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Takmičenje u bh. prvenstvu konačno se nastavlja nakon više od dva mjeseca pauze, a sutra nas očekuje zanimljiv okršaj na Pecari između Širokog i Borca.

U prostorijama banjalučkog kluba održana je danas i press konferencija na kojoj se trener ovog tima Nemanja Miljanović obratio javnosti.

"Vraćamo se u realnost. Prvenstvo počinje sutra, gostujemo kod Širokog, teška utakmica. Široki poznajemo dosta dobro, isti je trener i manje-više isti igrački kadar, imali su manje promjene. Fale im dva igrača zbog suspenzije. Kod nas Čavić neće moći da igra zbog povrede. Nemamo suspenzija, imamo mali problem sa viškom stranaca, pa ćemo dva stranca morati da ostavimo mimo protokola", rekao je Miljanović i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Za nas je bitno da startujemo ovaj dio sezone kako treba. Smatram da je to egal utakmica i bitno je da se snađemo na početku i ostvarimo pozitivan rezultat. Široki je jedna od rijetkih ekipa koja uvijek pokušava da igra fudbal, na nama je da im mi to ne dozvolimo. Mi treba da nametnemo svoj ritam, nadam se da ćemo mi da diktiramo, pokušaćemo da ostvarimo posjed i da mi diktiramo utakmicu".

Podsjećamo, utakmica između Širokog i Borca igra se sutra sa početkom u 16 sati na stadionu Pecara.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

delta
Ma dva kola su tvoja i noga,to ce preuzeti onaj smrad od Ivkovica i njegov mali poni od pomocnika,ca ti gospe...Cuj viska stranaca,pa sta ih dovodite kad znate koliko ih imate,kakvi su to talovi....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti