Haos na proslavi titule: Zapalio se autobus sa Zvezdinim fudbalerima

Igrači iskakali iz autobusa

Haos na proslavi titule: Zapalio se autobus sa Zvezdinim fudbalerima

Fudbaleri Crvene zvezde danas su u posljednjoj utakmici sezone pobijedili Voždovac i osvojili 28. titulu prvaka države. 

Osim na stadionu, crveno-bijeli su sa proslavom nastavili i na ulicama Beograda, međutim njihovo slavlje je prekinuto nakon što se zapalio otvoreni autobus koji ih je prevozio od Marakane ka hramu Svetog Save.

Srbijanski mediji pišu da su igrači Crvene zvezde iz autobusa iskakali kako bi se spasili, a povrijeđenih na kraju, srećom, nije bilo.

Požar je, prema nezvaničnim informacijama, uzrokovan tako što je jedan od igrača bakljom, slučajno, zapalio ulje koje je curilo iz autobusa.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Fotografije iz Beograda pogledajte u galeriji. 

Top Komentari

Benjamingst
Zaostalo je to sve na ovom Balkanu.... BUS iz proslog vijeka.... sirotinja nema para, a nekada su bili vrh Europskog fudbala.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti