Miljenko Bošnjak napustio NK Vitez
(Foto: EPA) Miljenko Bošnjak je na startu sezone stigao u Vitez. Odigrao je 10 utakmica Prve lige FBiH i upisao jednu asistenciju

Iskusni veznjak više nije član federalnog prvoligaša

Miljenko Bošnjak napustio NK Vitez

NK Vitez je prošle sezone izgubio status premijerligaša, a ne ide Vitežanima ni u Prvoj ligi FBiH.

Tako je Vitez nakon 11 odigranih kola u Prvoj ligi FBiH na 14. mjestu na tabeli, u opasnoj zoni, pa su se pojavile špekulacije da bi moglo doći do prekida saradnje da trenerom Vjeranom Simunićem.

Trener Simunić će ipak ostati na kormilu ekipe, ali je zato danas NK Vitez napustio Miljenko Bošnjak, iskusni fudbaler koji je na početku sezone stigao u ekipu i koji je trebao biti veliko pojačanje.

Ipak, ovaj nekadašnji veznjak Širokog Brijega, Tuzla Cityja i GOŠK-a nije uspio pomoći Vitezu da izađe iz krize, a nakon što je danas riješio papirogiju napustio je klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi