Milko Đurovski preuzima Slaviju?

Poznato lice stiže u Istočno Sarajevo

Milko Đurovski preuzima Slaviju?

Ekipu Slavije bi u preostalih osam kola tekuće sezone Premijer lige BiH trebao voditi Milko Đurovski, proslavljeni Makedonac koji je u svojoj karijeri nastupao za Crvenu zvezdu i Partizan.

Đurovski je, prema pisanju portala SportDC, dogovorio uvjete oko preuzimanja kluba iz Istočnog Sarajeva, a u ovaj grad bi trebao stići još večeras.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Makedonije bi na klupi Slavije trebao zamijeniti Veljka Dovedana, nakon što je potencijalni novi/stari Darko Vojvodić odustao od angažmana.

U svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri Đurovski je, osim za dva beogradska kluba, nastupai i za Groningen, Čukarički, Cambuur, Maribor, Nimes, Železničar i Ljubljanu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao trener, Đurovski je vodio Maribor, Vardar, Belasicu, Završ, Zlate Moravce, te nekoliko manje poznatih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi