Miller: Nema dogovora sa Maccabijem, ja pripadam Zvezdi

Stavio tačku na špekulacije

Miller: Nema dogovora sa Maccabijem, ja pripadam Zvezdi

D. Vejo

Američki košarkaš Quincy Miller igra sjajno u dresu crveno-bijelih ove sezone. Međutim, u posljednjih nekoliko dana uveliko se pričalo o tome kako će od ljeta on nositi dres izraelskog Maccabi Tel Aviva.

Špekulacijama je došao kraj, krilni centar je rekao svoje.

"O Maccabiju sam čuo sve najbolje. Ali mene ne zanimaju nagađanja. Fokusiran sam na igru u dresu Crvene zvijezde Telekom i samo to mi je u glavi. Želim ostvariti što bolje rezultate sa klubom u kojem se trenutno nalazim. U Euroligi igramo sjajno, želim tako da i nastavimo. Nema nikakvih ni dogovora ni pregovora, ostajem u Zvezdi gdje mi je i srce", rekao je za medije Quincy Miller.

Ostaje da vidimo u kom će pravcu svoju karijeru nastaviti ovaj sjajni košarkaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi