Quincy Miller prelazi u Maccabi Tel Aviv?

Dobrim igrama privukao pažnju

Quincy Miller prelazi u Maccabi Tel Aviv?

D. Vejo

Sjajnim nastupima u dresu Crvene zvezde Telekom, krilni centar Quincy Miller privukao je pažnju mnogih inostranih klubova. Kako se špekuliše, najveće interesovanje do sada je pokazao Maccabi.

Ova informacija dolazi od Davida Picka. Izraelski novinar koji je inače blizak klubu, rekao je da u skorijoj budućnosti postoji šansa da se Zvezdin as pronađe u redovima šestrostukog prvaka Evrope. On je na svom Twitter profilu objavio sljedeće.

"Maccabi Tel Avivi u svojim redovima želi vidjeti Zvezdinog krilnog centra Millera, nakon što mu istekne ugovor sa crveno-bijelima".

Zvezda igra sjajnu košarku ove sezone. Plasirali su se u Top osam Eurolige kao i u finale ABA lige što dovoljno govori o kvalitetu igračkog kadra kojim raspolaže Dejan Radonjić.

Ostaje da vidimo kakvim će košarkaškim putem nastaviti Miller od ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi