Milojević: Ne smijemo praviti takve greške, ipak je to Tottenham
EPA

Ubjedljiv poraz Crvene zvezde

Milojević: Ne smijemo praviti takve greške, ipak je to Tottenham

Crvena zvezda u meču 3. kola Lige prvaka ubjedljivo je poražena od Tottenhama.

Crveno-bijeli predvođeni Vladanom Milojevićem u Londonu su odigrali slabu utakmicu, pogotovo u prvom dijelu, a surovi Tottenham to nije praštao i na kraju je slavio s visokih 5:0.

Nakon utakmice, očekivano, u taboru beogradskog tima vladalo je razočarenje, ali trener Milojević ističe da njegovi igrači mogu mnogo da nauče iz ovog poraza.

"Još nije sve završeno, treba da dignemo glavu i idemo dalje. Bodova je još u igri. Poraz je visok i naravno da boli, ali opet, trebamo iz ovoga svega da izvučemo pouku. Od Tottenhama svakako se može puno toga naučiti. Što prije moramo da prebolimo ovo", izjavio Milojević na konferenciji za medije.

Osvrnuo se i na greške koje je pravio njegov tim.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Mnogo golova koje smo primili ne bi trebalo na ovom nivou. To moramo svesti na minimum. Tottenham je jak u tranziciji, fizički su brzi, moćni... To su sve vrhunski igrači koji svaku grešku mogu da kazne. Ali, ono što me raduje nakon ovoga svega je što smo imali 13-14 udaraca na gol."

Crvenu zvezdu uskoro čeka revanš s Tottenhamom. Utakmica će se, podsjetimo, odigrati 6. novembru na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi