FK Igman ostao bez trenera

Teška situacija za tim iz Konjica, Šešlija se nije proslavio

FK Igman ostao bez trenera

S. Mlaćo
Milomir Šešlija više nije trener FK Igman Konjic.

Igman je u subotu sasvim neočekivano poražen od Radnika na svom terenu sa minimalnih 1:0 i došao je u veoma tešku poziciju.

Šešlija se nije proslavio na klupi tima iz Konjica s obzirom da se očekivao pohod ka sredini tabele, no od toga nema ništa. Prema mnogima, Igman ima veoma kvalitetnu ekipu, no iskusni stručnjak očigledno sa svojim pomoćnicima nije uspio posložiti kockice.

Igman nije bio na nivou i jasno je da i njegovog nasljednika čeka teška pozicija.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trenutno je tim iz Konjica na 14. mjestu sa 21. osvojenim bodom.

Ko će naslijediti Šešliju, još uvijek nije poznato.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dena33
Igor Remetic ?
1 0
Brazuka
Mnogo los čovjek
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi