Miloš Filipović potpisao za Larissu

Dogovorio novi angažman

Miloš Filipović potpisao za Larissu

S. Mlaćo

Nogometaš Zrinjskog Miloš Filipović karijeru će nastaviti u Grčkoj. Naime, dnas je Filipović i zvanično potpisao za grčku Larissu za koju nastupa i Adnan Šećerović, te Petar Kunić.

SportSport.ba je već ranije najavio ovaj transfer, a Filipović je danas potpisao ugovor na tri godine. Saradnja počinje od ljeta ove godine.

Filipoviću na kraju ove sezone ističe ugovor sa Zrinjskim gdje je u sezoni 2017/18 bio najbolji strijelac Premijer lige.

Ove sezone upisao je 20 nastupa u Premijer ligi uz četiri pogotka i pet asistencija.

U Zrinjski je stigao na ljeto 2015. godine iz Drine Zvornik, a nastupao je i za Voždovac, BSK Borcu, Timok Zaječar, Kolubaru...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

View this post on Instagram

#ael #aelfc #larisa #larisafc Welcome Milos!!!

A post shared by AELarisa Football Club (@aelfc) on

Top Komentari

Mirko
Sretno Fica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi