Miloš Filipović produžio saradnju sa Zrinjskim

Junak subotnje pobjede nad GOŠK-om

Miloš Filipović produžio saradnju sa Zrinjskim

S. Mlaćo

Miloš Filipović u subotu je bio junak pobjede svog Zrinjskog nad GOŠK-om iz Gabele (3:2). Plemići su se dobro namučili, a Filipović je postigao hat-trick, te ostavio svoj tim tik iznad lidera Željezničara.

Danas je Filipović produžio ugovor sa Zrinjskim koji će važiti do 31. maja 2019. godine.

"HŠK Zrinjski s velikim zadovoljstvom službeno potvrđuje produljenje suradnje s Milošom Filipovićem do 31. svibnja 2019. godine.

Nakon što je po završetku prethodne sezone produljio ugovor za godinu dana, odnosno do 31. svibnja 2018. godine, 27-godišnji krilni igrač postao je jedan od naših ključnih igrača te je u ovom trenutku vodeći strijelac i asistent u momčadi, a ujedno i jedini igrač koji je minutažu skupljao u svih devetnaest prvenstvenih utakmica", saopštili su iz Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Filipović je u Zrnjski došao na ljeto 2015. godine iz Drine Zvornik, a u 64 zvanične utakmice upisao je 20 pogodaka, te 13 asistencija. Sa Plemićima je osvojio dvije titule prvaka BiH.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamid
Zaista je junak!!! Da je više ovakvih junaka i foliranata kamo sreće bilo bi hat-trickova bezbroj. Filipović jeste kvalitetan igrač ali ovaj hat-trick je antireklama i sramota kako za njega tako i za klub. Miloš treba da nastavi igrati časno i pošteno, a prethodni meč treba da mu posluži kao pouka kako ne treba igrati.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi