Miloš Filipović zbog distorzije gležnja propušta dvije naredne utakmice HŠK Zrinjski
Filipović je jedan od najbitnijih nogometaša u Žižovićevom sastavu

Ozlijedio se na treningu u petak

Miloš Filipović zbog distorzije gležnja propušta dvije naredne utakmice HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski u iduće dvije utakmice neće moći računati na jednog od najboljih nogometaša. 

Miloš Filipović je na treningu u petak zadobio ozljedu gležnja koja iziskuje nekoliko tjedana mirovanja.

Tijekom treninga na mini pripremama na koje su Plemići otišli za vrijeme stanke u prvenstvu Filipović je nakon jednog starta zadobio ozljedu koja će ga, sada je to sasvim sigurno, odvojiti od terena naredne dvije utakmice. Velik je to hendikep za Zrinjski jer je Filipović nakon nešto sporijeg ulaska u sezonu postao jedan od najboljih i najvažnijih nogometaša u koncepciji Mladena Žižovića.

Tako Plemići neće moći računati na svoje sjajno krilo u subotnjem derbiju protiv Borca u kojem se Zrinjski eventualnom pobjedom može probiti na treće mjesto premijerligaške ljestvice. U fotografiji koju smo dobili jasno se vidi žestina starta koji je pretrpio Filipović i stanje noge zbog kojeg će ovaj krilni igrač biti odsutan s terena u narednom periodu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Realist
Evo je prilika za Sahitia, a Fići želim brz oporavak.
1 3
Ekspert
Brz oporavak.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti