6

Komentari (6)

user1582313666
Hocel neko vise suspendovat za stalno ovog debila??
fukaraslana
Dokle god je Vico i Misimovic u BH nogometu nema napretka samo nazad u propast
omer
Pa arbitri se ne stide da otvoreno budu pristrasni timovima iz tzv.Rs u svakoj utakmici koju igraju. Tako je bilo u proslom kolu, a evo se nastavlja i u ovom. Bas sam radoznao vidjeti kakvo sudjenje ce imati Velez protiv Borca, kao i Tuzla City protiv Sloge. Ne sumnjam da ce i na tim mecevima srpski timovi imati naklonost sudija.
Alpasinacxx
Win win situacija za Srbe. Bošnjaci ako napuste takmičenje reći će "evo vidite da ni vi niste za državu, hajmo se razići", ako se trudiš pošteno oni ti ovo rade. Bitno je da nas Osmorka ubjeđuje kako su tu sad nov pregovarači za stolom i da je Dodik promijenio kurs.
Antaaaaa
Imao sam poznanika, isto ovako vidio da netko ljudima podapinje, zatvorili ga na psihijatriju, nit ga cuo nit vidio ima 2 godine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.