14

Komentari (14)

Siroki1948
Zna li netko Tko nam sudi protiv vicinih pulenova
Zaccheroni
Boby
Gigovic je n'avais igračima Borca, fuj. Vico lopove
krems_krems12
Rascicu, Colpa, Dzemidzicu, Beusu i kompanijo, je li vam srce na mjestu dok liga i reprezentacija propada. Propali i vi aBd. Najmilijih vam se sjetim.
Culer
Zaboravio zadatak da ga kartonira. Ipak se sjetio, nikad nije kasno.
Noname992
Zaboravio dati karton sjetio se nakon zadnjeg zvižduka
Kakaks
Sve po direktivi ,teska sramota !
AK16
Gigovićevo pravilo, nema skidanja dresa dok ne uđeš u svlačionicu.
siroki1991
Hahaha, momak od 19g je u suzama izisao s terena, posebno su pazili Capan i Kpan da ne naprave faul niti da mrko pogledaju suce/protivnike i nije im imao kad dati zuti u igri, i pazi obrazlozenja u zapisniku “pred sucem skinuo dres” ali neka, ima Boga, padate na Peceri, a ycapi ce se ocistiti za nastavak sezone. Je li vas stid dusmani?
plemic
poštenije i ovako nego da mu ga u jutro pošalje preko facebooka.
Brazuka
Molim izvještaj kiparske lige. Kenan piric 3 gola kod fenjerasa gahahahahaha
konjnakvadrat
Gigovic je meni dobar ko hljeb
Deepy
Lagano, da olakša posao Borcu. ALi neće proći, Široki je dosta bolji i ima daleko najboljeg trenera lige, tipa koji je prošle godine igrao finale juniorske Lioge prvaka i tri puta zaredom bio juniorski prvak Hrvatske s Hajdukom.
Frane
Apsolutno, s onako lošim rosterom je došao do finala mlade LP, a nije osvoji tri puta zaredom već dva puta (21 i 22) 2020 se nije završilo zbog korone, a samo u PL BIH dodjele titulu na ne završeno prvenstvo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.