Ovog vikenda na rasporedu 12. kolo Premijer lige BiH

Miloš Gigović sudi derbi u Mostaru, četiri susreta na TV-u

8

Komentari (8)

ForzaLikCE
Bože dragi, opet sarajlija u Zenici.. Dokle više nas ukopavate?
VelaHavle
Hahahahah Bjelica sudi zeljescarima... oooo Elvise Mujicu jbm ti majku kroz majku
blue21
Ende
Vladimir Bjelica delegiran da sudi želji ... znači opet sudijska lakrdija ... pa ko ne vidi šta se radi taj je ćorav !!! SAVEZ NAPOLJE !!!
tm01fks
Gotovo uvijek Savez na mečevima u Mostaru ili Banjaluci kad igraju ekipe iz Sarajeva delegira Bjelicu i samim tim osiguraju pljačkanje
Mazi
Ako budemo pravi , neće se pitati sudije nego Borac . NAPOMINJEM , ako budemo pravi kao u zadnja dva meča ( samo malo sreće ) !
Mostar
Penal su vam dosudili koji Nije postojao, a prvo Pol smo vam 3 trebali zabit, sto nismo igracima imaju neki kompleks zabit strah ih dat drugo Pol smo stali naznam zbog cega, ali cinjenica da smo prvo odlicno odigrali drugo ne ta utakmica je trebala pari zavrsit, ali sudija vam penal nategnu
Mazi
Što niste zabili 3 onda kad ste trebali ? I imali ste 1-1 drugo poluvrijeme ? U čemu je problem Rođeni ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.