26

Komentari (26)

amiriamir
Ma trebali su zabit tricak na vakat i cao.Svi znamo kako stvari stoje,al ako je Leotar problem onda se treba zapitati djesmo mi.
E.Car
Kao navijač Želje moram da kažem da smo morali igrati bolje i dobiti ovo bez obzira na sudiju. Ali ovom sudiji fakat nije mjesto u ovoj ligi. Uništava sve osim Borca i to je svima jasno. Sada ćemo da vidimo komitet za sudije sta ce uraditi.
Kupusar
Kada je FK Sarajevo trazilo da se udruze klubovi protiv ovakvi stvari i sudjenja,odgovor je bio "sta hoce pitari":
Velezmostar32
Sta ste vi trazili.. jedini je Velez trazio da se udruze klubovi radi sudija svi ste sutili i smijali se
DadiG
Kako isti novinar u izvještaju sa utakmice riječi jedine nije spomenuo u vezi sudjenja?
Hellas
Naknadan nalog, sudjenje prosjecno.
Fejker
Poslan u Sarajevo da prebaci lopticu sa Banja Luke bruke historijske ?????
Baboisback
Izgelda da to kopile treba polomiti pa da se nauci pameti. Vicin isprdak.
C.Banks
Svi bošnjački klubovi trebaju istupiti iz lige i osnovati novu, bujrum i komšijama ko hoće da se pridruži. Bez pravde u fudbalu nikad nam neće bit napretka
atomskimrav
Sutra ce biti Sarajevo, Velez, Sloboda, Široki, Posušje... mislim da ovdje prvo klubovi treba da reaguju, a ako treba i navijaci da se ujedine protiv ove mafije u savezu ako zelimo spas nasem fudbalu. ****a unistise sve cega se dohvate.
zilan66
Atomski Velez je vec bio ali tada ostali klubovi nisu bili uz njega
Unikat
Gigović najveći prevarant. Večeras očigledan prekršaj u 95. Minuti, međutim treba biti realan da ja Cocalić za ono namjerno praktički igranje rukom kao zadnji igrač isto trebao dobiti crveni.
Kockoglavi
Stoko seljacka nije korida
Straus
Kao što je kažnjena Velež prošle godine tako će i Želju kazniti, još će savez nagraditi Gigovića sa par hiljada KM za pretrpljenu duševnu bol.
Noname992
Ljudi moji sve dok nekom glava s ramena ne ode ovako će biti.
krems_krems12
Lik po nalogu onog kriminalca vice radi sta zeli!!!
damir83
Neznam kako se ovom liku ništa ne desi, opasan je ovo svijet postao !
BHBACIONALE
Ako hoćete svoj entitet,marš u ****u materinu od nas hebo vam radovan nater fašističku hebo li ti Radovan fameliju
Ajax11
Jarane, sve dok ne padne mrtva glava ! Pa ce opet biti, vidi nekulturni bošnjaka ! A rulja te provocira vec dvije godine!
Gari Garinča
Vicin pokvarenjak poslan na Grbavicu da zaštiti Trebinjce.
COVID19
Nema Leotar burazeru veze sa ovim, ovako bi sudio i da se igralo protiv bilo koje druge ekipe, ovo je krojenje tabele od prvog kola. Želju već pozicioniraju u sredinu tabele.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.