Stojčev briljira u dresu Crvene zvezde: Bivši igrač Sarajeva zabio golčinu škaricama za TV špice!

Igra u četvrtom rangu fudbala u Srbiji

Stojčev briljira u dresu Crvene zvezde: Bivši igrač Sarajeva zabio golčinu škaricama za TV špice!

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Miloš Stojčev, skrasio se u nižem rangu fudbala u Srbiji gdje igra u dresu FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug. Stojčev je za vikend oduševio javnost jer je zabio spektakularan pogodak škaricama, te pokazao kakav je majstor još uvijek.

Stojčeva pamtimo po dosta dobrim igrama u dresu Sarajeva u koje je stigao početkom 2014. godine iz kazahstanskog Atyraua, a na Koševu se zadržao sve do ljeta 2015. godine.

Iskusni fudbaler u Bosni i Hercegovini je pored bordo kluba igrao još za Leotar i Tuzla City, a u Srbiju se vratio početkom 2022. godine nakon što je napustio klub s Tušnja u kojem je proveo tri godine.

Stojčev je prvo igrao za Voždovac, a kasnije za Železničar Pančevo i Grafičar. Prošlog ljeta ovaj 37-godišnjak skrasio se u Zvezdi Mali Mokri Lug, te je za vikend podsjetio sve kakav je majstor.

Mali Mokri Lug je igrao na svom terenu derbi začelja protiv Kaliđerice 1969, a utakmica je na kraju završena rezultatom 2:2.

Oglasi

Upravo Stojčev se našao u centru pažnje fudbalske javnosti jer je zabio spektakularan gol škaricama i pokazao da i sa 37 godina na leđima još uvijek ima šta da pokaže na terenu.

Stojčev je gol škaricama zabio nakon centaršuta iz gornera u 74. minuti utakmice za 2:1 i erupciju oduševljenja prisutnih na stadionu koji dugo nisu svjedočili boljem golu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

No, na kraju domaći klub nije uspio da zadrži vodstvo jer je sedam minuta kasnije Kaluđerica stigla do izjednačenja, a svoj drugi gol na meču za konačnih 2:2 postigao je Milan Petošević.

Inače, Mali Mokri Lug igra u četvrtom rangu srbijanskog fudbala, odnosno u Beogradskoj zoni. Ovaj tim trenutno je na 11. mjestu sa 16 bodova nakon 17 odigranih kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi