Milošević preuzeo odgovornost za "samouništenje" Partizana: Razlog za konfuziju su moje izmjene...

Partizan je bio jako blizu velike pobjede

Milošević preuzeo odgovornost za "samouništenje" Partizana: Razlog za konfuziju su moje izmjene...

Da je kojim slučajem savladao Alkmaar u Hagu, Partizan bi se itekako imao čemu nadati u posljednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

I bili su crno-bijeli jako blizu velikog trijumfa, ali nisu uspjeli.

Odigrala je sjajno ekipa Partizana meč protiv Alkmaara sve do samog finiša, a onda se raspala.

Imali su crno-bijeli 0:2, do 88. minute (od 83. su imali i igrača više), a onda je Druijf pogodio za 1:2. Raspala se odbrana Partizana nakon primljenog gola, a Druijf je u drugoj minuti sudijske nadoknade pogodio i za 2:2.

Tako je Alkmaar osigurao nokaut fazu, a Partizan ostao bez šanse za istu.

Nakon meča je kratko govorio trener Partizana Savo Milošević.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Jako je teško kada doživite ovakve stvari. Tužan sam, ali nisam razočaran. Zadovoljan sam onime što smo uradili u Evropi ako se zna gdje smo bili u martu. Igrali smo bez greške 80 minuta, sveli ekipu koja je dobra na to da nas ne može ugroziti...", istakao je Milošević, pa preuzeo odgvornost za ispuštenu pobjedu:

"Ušli smo u konfuziju u posljednjih 10-ak minuta, to se dešava na ovom nivou. Iz više razloga je došlo do konfuzije. Najveći su razlog izmjene koje sam napravio. Pokazalo se da nisu bile prave i najveću odgovornost imam ja".

Top Komentari

VelaHavle
Nek niste pobijedili cetnici jedni... eto vam Ratko jbo vam on mame
4 1
Torcida
Pa da si ovce uveo nebi primile 2 gola u 5 minuta sa igracem vise !!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi