Milošević zadovoljan: Srbija može proći grupu

Potpredsjednik FSS-a o žrijebu

Milošević zadovoljan: Srbija može proći grupu

Nogometna reprezentacija Srbije na Svjetskom prvenstvu u Srbiji bit će smještena u grupi E.

Orlove u Rusiji sljedeće godine čekaju Brazil, Švicarska i Kostarika, a protivnicima koje je žrijeb donio Srbiji zadovoljan je Savo Milošević. Potpredsjednik FSS-a je poručio da su velike šanse da Srbija prođe dalje.

"Zadovoljan sam, dobili smo atraktivnog rivala protiv Brazila i to je sjajno. Sa preostale dvije ekipe se može igrati, tako da Srbija ima realne šanse da prođe  grupu na Svjetskom prvenstvu", kazao je Milošević novinarima u Beogradu i potom dodao:

"Vjerujem da je Kostarika malo slabija od ostalih, a mislim da smo za nijansu bolji od Švicarske", riječi su Miloševića koji je sa Srbijom svojevremeno učestvovao na Mundijalu u Francuskoj 1998. i Njemačkoj osam godina kasnije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Svjetsko prvenstvo u Rusiji će se igrati od 14. juna do 15. jula sljedeće godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi