Milović: Ponoviti pristup iz utakmice sa GOŠK-om

Prvotimac Olimpika

Milović: Ponoviti pristup iz utakmice sa GOŠK-om

Samir Mlaćo

Olimpik na svom terenu sutra dočekuje ekipu Bosne iz Visokog u derbiju 13. kola Prve lige Federacije BiH.

Nakon što su tokom sedmice izborili prolazak u osminu finala Kupa BiH, Vukovi se okreću nastupima u ligi.

Jedan od igrača koji su pružili odličnu igru u duelu sa Gabeljanima je svakako i Đoko Milović, koji je po desnom boku bio stalna prijetnja ekipi koju vodi Slaven Musa.

"Protiv GOŠK-a smo pokazali koliko vrijedimo. Pokazali smo svoje pravo lice i mislim da smo sasvim zasluženo u četvrtfinalu. Ova pobjeda nam je trebala nakon kiksa na Piroti i svakako da će nam dati dodatni podstrek pred narednu utakmicu koja nam je izuzetno važna’, rekao je Milović za fkolimpik.ba.

A upravo pred njegovim saigračima je važan duel protiv visočke Bosne, koja se nalazi u gornjem dijelu tabele i svakako da želi do bodova u ovom duelu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Što se tiče utakmice sa Bosnom, nemam puno toga novog za reći. Radi se o kvalitetnoj ekipi, koja je i prošle godine u ligi dugo figurirala kao kandidat za ulazak u Premijer ligu BiH. I ove sezone su pokazali da se radi o vrlo dobroj ekipi. Mišljenja sam da ako ponovimo pristup kao uutakmici protiv GOŠK-a, pobjeda neće doći u pitanje. Pristup i maksimalna ozbiljnost nas mogu dovesti do nove pobjede te nastavka puta ka ostvarivanju cilja zacrtanog prije početka sezone".

Utakmica između Olimpika i Bosne (V) igra se sutra (subota) od 14:30 sati na stadionu Otoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti