11

Komentari (11)

mitoza
Treba ih pocastiti sa 5 kao pravi domacin.
Bordoakapitar
Sloboda navijacima ublehasi!!! Forto i Cerkezu gorite u paklu prodane duse!!!
Mackintosh
Uvalte jedan iz kontre ili kornera bordo-smrdibubama i defanziva
hordas1987
Nek ti mami uvale jedan ***** i onda nek odu
DadiG
Krenuo Čaušević i sa moldavskog prevoditi. Kako piše kao da je on vodio ragovor. Imaš li obraza da kažeš odakle si preuzeo ovo? Sramoto. Stidi se pred roditeljima “novinaru”. Da su svi električari loši u svom poslu kao ti svi bi u mraku bili.
pjanke.sa
Dobro ti do sad nije izbrisao komentar.
GiS
@pjanke.sa hahahah to mi je najjace kad urade
Onaj jedan konj od novinara (zaboravio sam mu ime ), mi je izbrisao komentar gdje sam mu kulturno napisao da se igrac ne zove Nermin Hadzic nego Nedim, i nije ni ispravio grešku, ali bitno je da je meni komentar izbrisao hahahaha
pjanke.sa
@GiS ma budale burazeru, nepismene budale.
bk123
Znam da se ponavljamo milijun puta al neke mi stvari nikad neće biti jasne i svaki put me izbace iz takta ma da znam da će tako biti al jednostavno me ispizdi. Odoh sad u kafić, prodajni centar, kino, crkvu,džamiju,na gradski bazen ma gdje god i nitko me ništa ne traži niti pita al za utakmicu mi treba test ,treba ovo treba ono treba p.materina.
pjanke.sa
Ni prva ni zadnja glupa odluka nasih ratnih stabova.
damir83
Makar je bezplatno, zamisli da moraš još keširati …
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.