Minhenskom listu je jedna riječ bila dovoljna za komentar na igru Bayerna
Čelnici Bayerna bili su ljuti na medije, pa je list u Minhenu odlučio da bude ironičan, tako što je kompletan jedan komentar stavio od jedne te iste riječi - 'super'

Super

Minhenskom listu je jedna riječ bila dovoljna za komentar na igru Bayerna

E. Škorić

U Bayernu su nedavno na zvaničnoj press konferenciji kazali da će tužiti ve one koje pišu laži, a najviše su na udaru bile lokalne novine.

Minhenske novine su ozbiljno shvatile prijetnje iz Bayerna, pa su prostor za komentar popunile riječju "super". Kompletan komentar je sastavljen od te riječi.

Na ovaj način je minhenski dnevni list pomalo i spustio čelnicima Bayerna, koji su teški prihvaćali kritike, a koje su uistinu i zaslužili zbog loših utakmica.

U Bayernu su za vikend slavili protiv Wolfsburga i to je donijelo malo mira u kuću, a sredinom sedmice gostuju AEK-u u Ligi prvaka i imaju priliku da novom pobjedom poboljšaju formu i možda malo zategnu odnose sa predstavnicima sedme sile. 

Ukoliko se desi da Bavarci zakažu, znate šta ih čeka, a Hasan Salihamidžić i društvo onda će opet na vanrednim presicama tvrditi da se protiv njih pišu laži.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

addi
što im ga šuknu!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi