Minimalno slavlje Gradine, Dinamo i Seona sigurni

Druga liga Sjever

Minimalno slavlje Gradine, Dinamo i Seona sigurni

S. Mlaćo

Danas je odigrano preostalih pet susreta 20. kola Druge lige Sjever. NK Dinamo je na svom terenu u D. Mahali savladao Mramor 3:1.

Gosti su poveli pogotkom Kasumovića, da bi preokret kreirao hat-trickom Robert Vincetić.

Isti rezultat viđen je u Seoni gdje je domaća Seona ugostila Svatovac. Gosti su poveli pogotkom Edina Mušića, a izjednačio je sa 11 metara golman Seone Jasmin Moranjkić. Za 2:1 pogodio je Adis Selimović, a konačnih 3:1 postavlja Emir Muratović.

Čelić i Mladost su podijelili bodove. Bilo je 1:1. Slomić je doveo domaće u vodstvo, a konačnih 1:1 postavlja Ćamil Buljubašić.

Gradina je u Prokosovićima slavila s 1:0 pogotkom Dine Andrića u 79. minuti.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

U Živinicama čak pet pogodaka. Priluk je sa 3:2 nadigrao Bosnu. Gosti su vodili 2:0 pogotcima Edina Hasanbašića i Himze Heveševića, da bi preokret sa dva pogotka kreirali Esnaf Jakubović i jednim Meris Mešanović.

Budućnost i Gradina imaju po 40 osvojenih bodova, Svatovac je na 35, a Čelić 34.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi