U Barceloni oduševljeni što je Raiola stigao na sastanak, a onda stigao hladan tuš iz Madrida

Već su na novom razgovoru

U Barceloni oduševljeni što je Raiola stigao na sastanak, a onda stigao hladan tuš iz Madrida

E. Čaušević

Navijači Barcelone danas su bili oduševljeni kada je potvrđeno da je Mino Raiola stigao u Barcelonu na pregovore oko Erlinga Haalanda.

Katalonci su pokazali veliki interes za norveškog napadača, a Raiola je danas s ocem Erlinga Haalanda doputovao u Barcelonu i obavio je razgovor s predsjednikom kluba Joanom Laportom.

Ovo je oduševilo navijače Barce jer vjeruju da će klub dati maksimum da dovede Haalanda već ovog ljeta.

No, ubrzo nakon toga stigao je hladan tuš. Naime, Raiola i Alf Inge Haaland su nakon Barcelone otputovali za Madrid gdje će također održati sastanak s Florentinom Perezom kako je potvrdio ugledni novinar Fabrizio Romano.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očtio je da su Raiola i Haaland odlučili da prvo porazgovaraju s zainteresovanim klubovima kako bi vidjeli gdje je najbolje za ovog napadača da nastavi svoju karijeru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Hladan tuš za Čauševiće i Sljivka. Pa i logično je da će porazgovarati sa svim timovima. Visina transfera, bonus menadžeru i ocu, plata, uloga u ekipi, cilj ekipe i ostalo. Momak će sa ocem i Railom odabrati sigurno njemu najbolji klub za nastavak karijere, a i dosada je uvijek odlično birao, išao korak po korak.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi