Mino Raiola "ugrabio" Barceloninu veliku nadu

Xavi Simons ima menadžera

Mino Raiola "ugrabio" Barceloninu veliku nadu

Endin Čaušević

Mladi fudbaler Barcelonine akademije Xavi Simons važi za jednog od najvećih talenata u svijetu.

Barca već sada ima velika očekivanja od ovog 13-godišnjeg dječaka koji je u La Masiju stigao prije šest godina. Simons je bio na meti mnogih evropskih velikana, ali je odlučio da dođe u Barcelonu jer je to klub za koji navija od malih nogu.

U Barceloni su sigurni da će Simons jednog dana biti velika zvijezda ove ekipe i glavni cilj im je da zadrže Simonsa u svojoj akademiji. Ipak, jasno je da im to neće biti lako posebno jer su roditelji ovog dječaka odlučili da prihvati ponudu Mine Raiole koji će u budućnosti biti njegov agent.

Smatra se da će on biti pravi nasljednih Xavija Hernandeza, no jasno je da ni ostali klubovi neće odustajati od pokušaja da ovog Holanđanina ukradu Barci. Posebno se tome nadaju u Manchester Unitedu gdje imaju sjajnu saradnju sa vjerovatno najpoznatijim agentom na svijetu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi