Raiolina porodica potvrdila da je preminuo, prvi komentar ostavio Haalandov otac

Tužne vijesti iz svijeta fudbala

Raiolina porodica potvrdila da je preminuo, prvi komentar ostavio Haalandov otac

Endin Čaušević

Jedan od najpoznatijih menadžera u svijetu fudbala Mino Raiola preminuo je danas u 54. godini života.

Raiola je već neko vrijeme bio u bolnici jer se borio sa teškom bolešću i nažalost nije uspio da iz svega izađe kao pobjednik.

Njegova porodica je putem društvenih mreža potvrdila da je Raiola danas preminuo u 54. godini života što je sigurno veliki udarac za svijet fudbala s obzirom da je poznato kakav status je on imao.

I prije nekoliko dana je objavljeno da je on preminuo, ali je tada sam Raiola sve to demantovao. Međutim, danas taj demant nije stigao, te je njegova porodica potvrdila tužne vijesti.

Prvi koji se oglasio na toj objavi bio je otac Erlinga Haalanda, Alfie, kojeg je itekako uzdrmalo sve to što je pročitao. Alfie Haaland je samo stavio tužni emotikon što je bilo dovoljno da se shvati kako se osjeća.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Poznato je da su Alfie i Raiola sarađivali prethodnih godina i da je on bio agent njegovog sina. Za ovo ljeto pripremali su veliki Haalandov transfer, ali nažalost Alfie će sada to morati sam da uradi.

Top Komentari

user1621626775
Otiso si kes od pogbe i halanda uzo nisi...
5 2
HarisADP
Kad drag nevjernik umre obuzme me tuga zestoka. Da je musliman onda bi mi drago bilo, smrt je radost, rjesio si se odurnog dunjaluka, al ovako ode covjek kojem je ovo bio dzenet. Uzas, bas sam tuzan, pogodilo me ovo. Eh, tuga ogromna.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi