Minuta šutnje za Vilanovu pred mečeve u Španiji
Foto: EPA

Remi Elchea i Levantea

Minuta šutnje za Vilanovu pred mečeve u Španiji

Edmir Škorić

Podjelom bodova između Elchea i Levantea večeras je startalo 35. kolo španske Primere. 

Elche je ugostio Levante i tražio novu pobjedu kojom bi bio što sigurniji u opstanak. Nisu uspjeli domaći osvojiti sva tri boda, ali svakako je i bod dobar.

U prvih sat vremena igre mreže su mirovale, a onda u narednih petnaestak minuta dva pogotka. Prvo je Boakye u 63. pogodio za 1:0, a onda Angel u 75. minuti donio bod gostima iz Valencije.

Levante je sada devetoplasirani sa 42 boda, dok Elche ima 36 i zauzima 15. mjejsto, što znači bar privremeni napredak za jednu poziciju. Osasuna je pala na 16. mjesto, ali sada uz utakmicu manje. 

Inače, utakmica je otvorena minutom šutnje zbog smrti bivšeg trenera Barcelone Tita Vilanove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 35. kolo:
Elche - Levante 1:1 (Boakye 63/ Angel 75)


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti