Izazov od 90 sekundi: Pjanić otkrio koje mu je najdraže bosansko jelo i koji film posebno voli

Bh. fudbaler govorio za Barca TV

Izazov od 90 sekundi: Pjanić otkrio koje mu je najdraže bosansko jelo i koji film posebno voli

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić učestvovao je u zanimljivom izazovu na Barca TV.

Pjanić je ljetos stigao u katalonski klub iz Juventusa, te je priznao da mu je uvijek bila želja da zaigra u dresu Barcelone.

Bh. reprezentativac je gostovao u izazovu koji traje 90 sekundi, te je odgovarao na zanimljiva pitanja.

Na početku je Pjanić otkrio da mu je Xavi Hernandez fudbalski idol, da ne svira nikakav muzički instrument, te da priča čak šest svjetskih jezika.

Također, priznao je da bi jednog dana volio da bude trener i da preferira formaciju 4-3-3. Jedno od pitanja bilo je i koje je najbolje bosansko jelo, a Pjanić je poručio da su to ćevapi.

Letenje je supermoć koju bi Pjanić volio da ima, a najdraži gol koji je postigao u karijeri je onaj protiv Real Madrida dok je još nastupao u dresu Lyona.

Pjanić je otkrio da mu je najdraži film "Brzi i žestoki" i od hrane koju ne bi smio da jede najviše uživa u pizzi, te da je Luxembourg najdraži grad u kojem je živio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Idol iz nekog drugog sporta mu je Michael Jordan, a najdraže fudbalsko sjećanje mu je osvajanje Scudetta s Juventusom. Od društvenih mreža bh. veznjak preferira Instagram.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Famoza
Prije ti je Zidane bio idol jebl ti sebe
4 10
Pajver
Najdraže muralemovo sjećanje je osvajanje medalje na svjetskom prvenstvu sa behajom ???????
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi