Nametnuo se kod Xavija, a sada ga zove evropski velikan: Pjanić pred novom važnom odlukom

Hoće li ipak otići?

Nametnuo se kod Xavija, a sada ga zove evropski velikan: Pjanić pred novom važnom odlukom

Eldar Ganibegović

Sve nas je obradovala nedavna vijest kako je Miralem Pjanić uspio da se nametne kod Xavija i izbori se za mjesto putnika za američku turneju.

Ipak, danas dolaze nove transfer glasine kada je u pitanju Mali princ.

Kako prenosi Calciomercato, a na koji se pozivaju i katalonski mediji, za Miralema Pjanića zainteresovan je aktuelni prvak Italije, ekipa Milana. 

Navodno ga Milan želi dovesti na posudbu, dok bi, u slučaju da ponovo ode s Camp Noua, Barcelona radije da to bude prodaja.

Ako bi ga Milan uspio dovesti, Pjanić bi tako postao saigrač s reprezentativnim kolegom Radetom Krunićem, a protiv Edina Džeke bi zajedno igrali Derby della Madonnina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Miralem Pjanić se odmah nakon slijetanja u Ameriku vratio u Evropu, konkretno u Nicu, gdje očekuje rođenje svog drugog djeteta sa suprugom Josephom.

Pjanića bismo trebali u dresu Barcelone gledati za četiri dana u Las Vegasu kada je na rasporedu prijateljska utakmica protiv Real Madrida. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti