10

Komentari (10)

hake
Joj Pjanke alaj si propao, ko kauč!
Barberez9
FahroKonjHodzic
propo ovi nacisto nece ga nitko iz europe talasika tuta
Halland
Velik si Mire velik si,,,to je azijski Real Madrid i sigurno da bi Mirealem tamo bio najbolji igrac lige bez problema,al bolje da ceka top ponudu od top 5 klubova iz europe koja ce sigurno doci do kraja prelaznog roka
hake
Ko će mu dati ponudu od velikih top 5 klubova ahahahhaha
King_Kenny
...dnevna doza Pjanica,ali sa Dzekom ste zakazali,ni jedan clanak danas,a trazi ga pola Europe...dajte neku pikanteriju.
Śmeker007
Trazi ga Liverpool, vidjeli da je uspio postici gol REALU jednom u karijeri, a Liverpoolovi trenutno luzeri nikako to ne mogu... ??
Vrbaski
Po onome sto je pokazuje u zadnje vrijeme onda Al Nassr i jeste njegov nivo. Da je bio pametan i ostao u Juveu sad bi bio legenda a ne skart. Zaradio je ogromne novce ali bes igraca kojem je lova jedini motiv.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.