Shvatio da je pogriješio? Objava Pjanića izazvala dosta pažnje u javnosti

Pohvalio bivšeg trenera

Shvatio da je pogriješio? Objava Pjanića izazvala dosta pažnje u javnosti

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić na kraju prošle sezone odlučio je napustiti Juventus i karijeru nastaviti u Barceloni.

No, trenutno mnogi smatraju da je Pjanić napravio grešku što je napustio Staru damu jer u Barceloni nema minutažu koju je očekivao.

Jasno je da Ronald Koeman ne računa na Pjanića kako se to očekivalo jer je bh. veznjak ljetos najavljen kao veliko pojačanje. No, Nizozemac očito ima neke druge planove.

Pjanić se sinoć našao u centru pažnje zbog objave na Instagramu. On je podijelio sliku na kojoj s Cuadradom i Allegrijem slavi jednu od titula u Juventusu, te je poručio da je za njega Allegri "top trener".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mnogi vjeruju da je čini se i Pjanić svjestan da je pogriješio što je otišao iz Juventusa, te da ova objava to dodatno potvrđuje.

pjanic-allegri

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
I jes jedan od najboljih trenera.
11 3
Barbarez9
Mire , nisi ti los igrac ali Barca je za tebe malo veci zalogaj...
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi