13

Komentari (13)

svasta
Kuman nema kitu?
user1603952710
Volio ga neko ili ne, Sergio je jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji, jos uvijek. Pedri igra fenomenalno, spanac je, a ima 19 godina. De Jong igra na Pjanicevom mjestu, takodjer mlad i ljubitelj Kumanove igre, a i obrnuto, trenerov covjek od povjerenja, to su razlozi zasto ne igra. Da ne ulazimo u detalje, da igra kao p...., bez rizika, prvom do sebe ili nazad, bez odlucnosti i m... Takvi igraci u modernom fudbalu sijede na klupi. Vodja na terenu i u ekipi se mora zasluziti, a Boga mi i mijesto.
bujaga
Sta priča Džeko
Zaštita Identiteta
Uvesti salary cap kao u NBA, da vidiš kako će se brzo izbalansirati kvalitet fudbala po ligama petice.
Ante G.
Realno, da Pjanic nije iz Bosne, koliko bi clanaka zasluzio svojim fudbalskim kvalitetom? Ili ovako: Koliko recimo u makedonskim medijima moze jedan igrac kao sto je Pjanic dobiti prostora, u Crnoj Gori, Sloveniji... O Modricu se pise u svakoj od tih zemalja. Jer je kvalitetan, igra bitnu ulogu u jednom od najvecih klubova svijeta. Pjanic je kanta, jedino sto je ljudima sa ovih prostora budi interesovanje je cinjenica da je iz bosne. Da nije, ne bi dobio jedan jedini pasus u novinama, jer nicim drugim to ne zasluzuje. Druga stvar, sama cinjenica da se o Pjanicu u zadnjih tri mjeseca napisalo u Bosni kilometri i kilometri teksta, pokazuje i stanje u fudbalu u ovoj zemlji. Nema o kome vise da se pise. Glavna tema medija je igrac koji sjedi na klupi, ne igra nigdje... Da bosna ima jednog igraca, koji svake sedmice igra bitnu ulogu u Evropskom fudbalu, ne bi bilo u medijima mjesta za grijace klupe. Zalosna situacija.
Pajver
Ante G. Ima behaja prilično dobrog igrača u Milanu ali o njemu se ne piše jer mu ime i prezime nisu podobni
Alaga
I meni smeta što se nebitne stvari piše, nemaju nikakve koristi! A pjanić za mene nije kanta nego dobar igrać, samo je prekasno otišo u barcu. Modrić dobar igrać nema šta reći osim svaka mu čast! A meni se i svidja rade u milanu i u repki, dorbo sad igra i jako mi je simpatićan!
Alaga
@ante Ima tu istine! Naša repka je za mene slaba! Sad polako dolaze mladje igraći pa ćemo vidjeti kako će biti! Ali nazalost nemamo mi još neki klub ko naprimijer dinamo zagreb što izškoluje mlade igraće i prodaje ih u top 5 lige. Ta mašenerija kad krene kako treba uvijek će te imati dobre igraće u repki. To isto kazem i za srbiju, dobro rade to i svaka čast vama! Sad bi i malo bih trebala da krene i da nešto u tom smislu urade!
Bulle
Ne znam po čemu je bolji Buskets, mozda zato sto je ime u Barsi pa igra a tip je klocina žešća...Kuman je ubacio u igru Pjanića dok je Barsa igrala loše skroz, tad i Messi je bio kanta sad kad su podigli formu i Moriba je dobar...mislim da Pjanić zaslužuje više i ako ga želi na poziciji da gura loptu naprijed onda mu to mora reći, to rade treneri kao sto su Guardiola, Flik...igraju ljudi bez iskustva i cim je jaca utakmica posustanu,pogube se i to se vidi lqko je nabijat Valjadolid, Osasunu itd, protiv Reala sredina terena ne postoji...da ne pricam protiv PSG, Bayerna...
Zaštita Identiteta
Bolji samo po tome što zna u dušu svakog ko igra u Barci, gdje se kreću, gdje hoće loptu i po tome što je prije 5-6 godina bio ubjedljivo najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji. Dakle ukratko, živi od stare slave. Ne možeš igrača koji ti je donosio titule zamijenit igračem koji nijednu svoju priliku nije iskoristio... il da pojednostavim, bokserski meč, šampion protiv izazivača... nikad neće izazivač uzeti titulu dok ne ubije brašno u šampionu, ne može biti egal, mora ga pojesti za doručak - naš Miralem to nije uradio nijedne prilike.
forza_juve
Baš je to jedini način da se peglaju knjige, mijenjati mladjeg igrača za starijeg i to sa manjom platom i to samo da se knjige peglaju. E svasta šta sve neću pročitat
SEDYnn
Realno Pjanic da dobije dvije tri utak mice u kontinuitetu nebih vise nikad sjedio na klupi..Jedino zutokljunac sto ga totalno ignorise pokazuje da je k.. od trenera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.