Miralem Pjanić nakon samo dva dana napušta Miami i vraća se u Evropu

Dobio dozvolu od kluba

Miralem Pjanić nakon samo dva dana napušta Miami i vraća se u Evropu

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nalazi se trenutno s Barcelonom na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama.

Katalonski klub je prije dva dana doputovao u Miami gdje će nastaviti pripreme za novu sezonu, a planirano je da Barcelona odigra ukupno četiri utakmice u Americi.

Na spisku igrača koji su otputovali u Miami našao se i Pjanić iako su svi mislili da ga je Xavi već otpisao. No, Pjanić je u prve dvije sedmice priprema oduševio Xavija koji se predomislio i odlučio je bh. veznjaku dati šansu da se dokaže.

Međutim, katalonski Sport danas je iznenadio sve vijestima da će Pjanić napustiti kamp Barcelone u Miamiju i vratiti se u Evropu.

Sport navodi da je Pjanić dobio dozvolu od Xavija da na nekoliko dana napusti pripreme i vrati se u Evropu, ali su odmah demantovali da je u pitanju neki transfer već se vraća zbog privatnih obaveza.

Naime, Pjanić će se iz Miamija vratiti u Nicu gdje se nalazi njegova supruga Josepha koja bi uskoro na svijet trebala donijeti njihovo drugo dijete. Pjanić je dobio dozvolu da prisustvuje porođaju svoje supruge, a zatim će se vratiti u Miami.

Barcelona u srijedu igra prvi pripremni meč u Americi protiv Intera iz Miamija, a Pjanić gotovo sigurno neće biti u konkurenciji za ovu utakmicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić i Josepha imaju zajedno sina Edina koji se rodio 2013. godine, te će im ovo biti drugo zajedničko dijete.

Tek nedavno je Josepha potvrdila da je trudna i to su vješto krili od očiju javnosti. Ona i Miralem zajedno su već 13 godina, a nedavno su proslavili i svoju godišnjicu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Grijac tribina.
2 11
Gasirotti
Čestitam Mire da je živo i zdravo!
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi