19

Komentari (19)

mirex
Bjezi Pjanke....poslije sinoc zaigraces samo ako ode Kuman.Bjezi....
Lafo
Realno, nije trebao ni ići nigdje ako se njega išta pitalo. Igrači su često prokleti i samo žele iz dobrog u bolje iz boljeg u najbolji, a sada plače na klupi
BosanacBosnjakBosnjanin
Platili su ga da poduzme inicijativu a on nista...prosjecni nastupi nista iznad
Tas14
Treba šansa da se pokaže, oni mu to ne daju
BosanacBosnjakBosnjanin
Od ljetos ovo i u repki i u barsi sto je igro nista niscim, bezveze, ispod šrosjeka, bez inicijative i preuzimanja rizika..
zvjezdan10
Veće su šanse da žutokljunac leti s klupe Barselone i da Pjanic dobije šansu, nego da Alegri preuzme Inter i dovede Pjanica, pogotovo jer je Inter u dugovima do grla, imaju bar 5 igrača koji su skupo placeni al na rate i koje tek moraju da otkupe.
19211921
Prerane gluposti. Nije ni po godine tu plus bio je ok do sada
Sucro
Igrao je korektno svaku utakmicu koju je nastupao.
MaxBavarac
Budala je znala sta ce biti,tamo gdje neodlucuje samo trener,vec pojedine nabrijane zvijezde i mali cifut,nema tu hajra...
Barbarez9
Treba imat damu kao king kong i poseban talenat nositi dres sa brojem 8 ... nazalost to pjanic nema.....
AmarSahi
U Italiji furaju takvu igru koju igra Pjanić pa je zato tako dobar tamo i zato je igrao u 2 Italijanska kluba, dok već u Španiji realno se više cilja na neki luđački dribling napadača, neku obranu golmana a vezni igrači ne dobijaju niti pažnje niti sudjeluju u igri pretjerano.
Blablsblblabl_s
Nikad Mire nije pretjeran okret i dribling ni imao,ali ima top u nogama,i preciznost pasa koja aktivñom igracu daje mogucnost da dobije prostora i krene prema naprjed.
1921boy
Da je tu Xavi,Pep sigurno bi bio u prvih 11 kad ovaj kloc voli Busqeca ko mater svoju Žuta ubleha
emial766
Kloc?? Veze ti nemas a koliko znam danas B. nije ni igrao a Pjanic sjedio i jeo spice sa strane i gledao mec.
jc999
Bilo je više nego očigledno da će mu biti ovako kao što jeste, apsolutno nikakvog razloga nije imao da ide iz Juventusa... Sa konja na magarca...
miki30
Apsolutno nisam navijač niti jednog od ova dva spomenuta kluba, ali čuj sa konja na magarca, uozbilji se, Juventus nije nikad bio velik kao Barsa.
jc999
Mislio sam Juventus - Inter
Krosteutegurovic
Možda je Barsa ipak prevelik zalogaj za njega.
mirex
Ako je za njega onda je i za Busketa...a covjek uvijek u prvih 11
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.