Nakon Lige nacija slijedi odmor, a nakon odmora dani odluke: Šta će biti s Miralemom Pjanićem?
Foto: T. Hebib

Prozivka 4. jula

Nakon Lige nacija slijedi odmor, a nakon odmora dani odluke: Šta će biti s Miralemom Pjanićem?

Eldar Ganibegović

Miralem Pjanić trenutno se nalazi s reprezentacijom Bosne i Hercegovine koju sutra u Podgorici očekuje duel 3. kola Lige nacija protiv Crne Gore. 

Nakon toga dočekujemo u utorak Finsku na Bilinom polju, poslije čega će igrači konačno moći malo predahnuti poslije naporne i zgusnute sezone.

Popularni Mire će se nakon odmora pojaviti na prozivci Barcelone koja je zakazana za četvrti juli.

Španski Mundo Deportivo prenosi da će Mali princ odraditi pripreme i predsezonu s ekipom Xavija Hernandeza, a da će do kraja prijelaznog roka on i klub odlučiti o njegovoj budućnosti.

Poznato je da je Pjanićeva želja da se nakon dvije sezone konačno nametne u klubu s Camp Nou stadiona, a ovo će mu biti prvi put da će s klubom proći kompletne pripreme.

Podsjetimo, u prvoj sezoni bio je u nemilosti trenera Ronalda Koemana koje je napravio katastrofalne rezultate, a u drugoj je Pjanić igrao kao posuđen igrač turskom Bešiktašu.

Ukoliko dođe i do odlaska s Camp Noua, za Pjanićeve usluge interesa ne manjka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za igrački karton 32-godišnjaka zainteresovane su brojne ekipe u Italiji gdje je igrao najbolje dane karijere, a izdvajaju se Inter i Napoli, a također se spominje i Marseille za koji nastupa još jedan bh. reprezentativac, Sead Kolašinac.

Ugovor s Barcelonom Pjanić ima do ljeta 2024. godine. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
U moncu
2 1
Arnel925
Ako zabije protiv Crne Gore vraća ga Xavi među 11 prvi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije