Debi za pamćenje: Pjanić dobio velike ovacije s tribina kada je izlazio iz igre

Debitovao za Bešiktaš

Debi za pamćenje: Pjanić dobio velike ovacije s tribina kada je izlazio iz igre

E. Čaušević

Bešiktaš je večeras na svom terenu pobijedio Yen Malatyaspor sa 3:0.

U dresu istanbulskog kluba debitovao je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je nedavno stigao na posudbu iz Barcelone.

Pjanićev dolazak u Bešiktaš pokazao se kao odlična stvar za ovaj klub jer je bh. veznjak već u prvom meču pokazao da će biti veliko pojačanje.

Naime, Bešiktaš je poveo već u sedmoj minuti utakmice kada je Pjanić fantastično asistirao za Batshuayija koji je pogodio za 1:0.

Pjanić je tokom meča imao još nekoliko odličnih lopti za svoje saigrače, ali nažalost oni to nisu uspjeli da pretvore u gol.

Bh. veznjak je na terenu proeo ukupno 70 minuta, a kada je izlazio iz igre dobio je velike ovacije navijača Bešiktaša što najbolje oslikava kakvu utakmicu je Pjanić večeras odigrao.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[streamable]https://streamable.com/ssx535[/streamable]

Bešiktaš neće imati mnogo vremena za odmor jer ih već u srijedu očekuje meč prvog kola Lige prvaka kada će u Istanbulu gostovat Borussija Dortmund.

Top Komentari

user1613424508
Inal sta za phanica, znal se sta
4 5
AmellemA
Muhabetovac, Veli me je preko školskog druga namjestio Lakiju da me "odradi", a prije toga je bio planiran pad sa skele, pa nema ama baš nikakve potrebe da se lažemo.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti