5

Komentari (5)

dinass
Ne kontam raju koja podcjenjuju Turske klubove,u Feneru,Galati,Besiktasu cak i u Trabzonu su igrale daleko veće zvijezde od Pjanica.Nisu to Kasimpasa isl klubovi vec klubovi sa milionskim i fanaticnim navijacima gdje su stadioni puni svaku utakmicu i gdje je fudbal vise od fudbala.
Malmi_Suomi
" Merhaba Beşiktaş, Merhaba Miraleme " Nemojte ga ljudi osuđivati što je u tursku ligu prešao , kao da je i njemu drago?! Ja mislim Pjanićev jedini cilj " ove sezone " da IGRA SVIH 90 minuta i da bude u takičarskoj formi. Pa sezona 2022/2023 nek se onda bori u Barçi jer nadam se do tada da će žuto goFno otići tj dobiti nogu iz kluba.
JuventinoBK
Vidi se iz videa da mu je bas drago. Presretan sto ce igrat a ne seliti na klupu. Iako sam te blokiro sad me bas zanimao tvoj patriotski komentar, moro sam da kliknem otkij konentar :D
Malmi_Suomi
To ti sada nešto " kao fin"?
Ne kaki budalo, garant si terapiju na vrijeme popio " onu posebno " što ti je @dinass propisao.
Ti jarane ne znaš jeli li došao ili posao ?
Beclija90
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.