10

Komentari (10)

Malmi_Suomi
Jednogodišnja posudba i nije tako loše . Bar ako ništa igrat će konstantno po 90 minuta a za ovu godinu dana će se nešto " na bolje " , nadam se , riješiti u Barceloni. U mom nadanju ima i toga da će " počasno žuto vnago " dobiti nogu, te nakon toga neka Mire se vrati i opet pokuša nametnuti se novom treneru u Barsi. Samo moje mišljenje i nada za bolje sutra za Pjanića. Sretno NAŠ Mire pa kako god.
Malmi_Suomi
+ ista lova liježe na račun , ako je istina ovo što se piše ?!
BogatiDijasporac
Normala buraz, ali vecina jedva docekala da pljuje po Miretu. Ne konta 100ka sitnog zuba da je uigrani Pjanic zlata vrijedan i za nasu repku. Neka mu je srecno.
Malmi_Suomi
Ma razumijemo se nas " OBADVOJICA - : ) " ... Naravno da mislimo isto , što se tiče ovog poteza Pjanića. Vozdra buraz -;
cogoH
Eto na njegovom storiju slika iz privatnog avioncica .. hvala Bogu bar ce igrati a dobijati iste pare
kukuruz
Ma kakav Bešiktaš ahahah
BogatiDijasporac
Jbg, pretpostavljam da ti igras za Real Madrid?
kukuruz
Da, igram za Real Madrid.
Malmi_Suomi
Koju poziciju igraš u RM? I ako nije tajna , koliko zarađuješ godišnje??? Pjanić ( ako je tačno a tačno je) 8.5 milijuna Evra Eura. Šta je to.... ppppfffff
kukuruz
Igram veznog. Zarađujem 8.5 milijuna somuna.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.