Navijači Bešiktaša "ne daju mira" Pjaniću

Čeka se transfer

Navijači Bešiktaša "ne daju mira" Pjaniću

A. Čaušević

Miralem Pjanić je blizu pronalaska izlaza iz Barcelone. 

Iz mnogih izvora stižu potvrde da će Pjanić karijeru nastaviti u Bešiktašu nakon što je turski klub ušao u završnu fazu pregovora s Barcelonom.

Posljednje vijesti govore da će 31-godišnji veznjak na posubu, a oba kluba će dijeliti njegovu platu.

Navodno je i na sarajevskom aerodromu spreman avion za privatni let te Pjanić praktično čeka samo zeleno svjetlo da odleti u Istanbul.

U međuvremenu navijači Bešiktaša su okupirali Instagram profil bh. reprezentativca te mu praktično ne daju mira.

Fotografija sa utakmice BiH - Francuska je već sada skupila skoro 40.000 komentara, većinom pristalica turskog velikana s identičnom porukom: "Dođi u Bešiktaš".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Navijači Bešiktaša su poznati po tome da igrače pozivaju u klub na ovaj način. Sve je počelo 2017. godine kada je Ricardo Quaresma zvao Pepea iz Real Madrida.

Viralna fraza se prenijela na navijače koji ih ima u velikom broju i koristi se i danas. Najnovovija "meta" je Pjanić.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Jednogodišnja posudba i nije tako loše . Bar ako ništa igrat će konstantno po 90 minuta a za ovu godinu dana će se nešto " na bolje " , nadam se , riješiti u Barceloni. U mom nadanju ima i toga da će " počasno žuto vnago " dobiti nogu, te nakon toga neka Mire se vrati i opet pokuša nametnuti se novom treneru u Barsi. Samo moje mišljenje i nada za bolje sutra za Pjanića. Sretno NAŠ Mire pa kako god.
7 1
cogoH
Eto na njegovom storiju slika iz privatnog avioncica .. hvala Bogu bar ce igrati a dobijati iste pare
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi