20

Komentari (20)

svasta
Lako je Dzeki igrati bilo dok su trcali za njega; Lulic ;Salihovic ; Mujdza; Spahic;Besic(dok se nije prodao Evertonu)Medunjanin Rahimic itd! Sad njih nema, nema ko da trci danas pobjedjuje ekipa koji vise trci i koja ivraie sa strpljenjem!
Dehhui
Dzeko kriv ispade idotu
Penderinos
Nisu Hrvati ravni ligi A, a kamoli mi, ipak je to sama krema europskog nogometa, 12 najjačih selekcija starog kontinenta
goofy
NESPORIM da su njih dvojica kvalitet, zbog svoje kvalitete igraju gdje igraju i igralinsu gdje su igrali...ali ononsto TVRDIM je da nisu NIKADA odigrali hvale vrijednu utakmicu za Reprezentaciju (zabili 3 gola, rijesili utakmicu postizuci gol u zadnjim trenucima, napravio potez utakmice izbacio cijelu odbranu dodao saigracu i ovaj zabio gol) takcih momenata od NJIH dvojice u utakmicama Reprezentacije NEMA!!!
Penderinos
Postigao je dzeko protiv Nigerije, ali mu je nažalost neopravdano ponisten
Penderinos
Ima ona protiv Irana na WC dao gol i asistirao pjanke
Hix
Oni su najvece zvijezde reprezentacije al ruku na srce 2014 kad smo otisli na sp nasoj igri su bili bitniji misle, lulic i ibisevic nego njih dvojica al sto su nabrojana troji kulturni suzdrzani ne volw prasinu da dizu p nismo ih toliko dizali u nebo
user1590396893
@goofy fudbal se igra 11 na 11 a ne 2 na 11.
goofy
Da postigao je gol ali isti nije priznat ali do kraja utakmice opet NISTA
goofy
...utakmica nije bila bitna nikome ni nama ni njima, da nije WC moglo se reci da je prijateljska
Zulfikar
Drugo poluvrijeme u najmanju ruku smo bili ravnopravni.
goofy
Taj covkrk NIKADA nije odigrao za Reprezentaciju...nije zabio slobodnjak, nije NAJVISE pretrcao na tetenu nije nicime pokazao da.je nas najbolji igrac...ovo sve vrijedi i za Dzeku!
AmarSahi
Pa to je tačno jedino ako gledaš fudbal zadnja 3 mjeseca....
demar
kako te nije stid to napisati...
Darkwood
Eeeeh moj filozofe. Najgori su mi ovo koji nemaju pojma o fudbalu a komentarišu. Mi nećemo zadugo ovu klasu kao sto je pjanic i dzeko imati..
goofy
Navedi BAREM jednu utakmici u kojoj je pjanic odigrao dobro za Reprezentaciju!?
goofy
Navedi BAREM jednu utakmici u kojoj je pjanic odigrao dobro za Reprezentaciju!?
goofy
Navedi BAREM jednu utakmici u kojoj su pjanic ili dzeko odigrali dobro za Reprezentaciju!? Nebroje se SanMarino,Louxembourg...Gibraltar
AmarSahi
Ajde sada serite na Pjanića, to je jedino šta znate osim bacanja para na kladionicu.
svasta
Ne seru navijaci vec igraci!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.