Miralem Pjanić nakon poraza od Nizozemske pogledao istini u oči

Svjestan situacije

Miralem Pjanić nakon poraza od Nizozemske pogledao istini u oči

Admin Čaušević

U odsustvu Edina Džeke Miralem Pjanić je nosio kapitensku traku reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Irana i Nizozemske. 

Zmajevi su izgubili na Amsterdam Areni rezultatom 3:1, a ta utakmica je pokazala da bh. reprezentacija trenutno jednostavno nema kvalitet za Lige A.

Nakon utakmice istini u oči je pogledao i Pjanić kazavši kako je elitni dio Lige nacija trenutno prevelik zalogaj za reprezentaciju BiH

"Liga A Lige nacije je u ovom trenutku, prema mom mišljenju, malo previše za nas”, bio je iskren Pjanić poslije utakmice za UEFA-inu stranicu.

"Pokušali smo dati najbolje od sebe, ali nije lako. Sada se moramo pripremiti za naredni susret protiv Italije i takmičenje pokušati završiti dobrom predstavom na domaćem terenu."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"U prethodnoj utakmici protiv Nizozemske odigrali smo dobro, no ovoga puta se vidjela razlika u kvaliteti dva tima. Jači su od nas, imaju više iskustva i teško nam je takmičiti se sa njima", završio je Pjanić.

Bosna i Hercegovina je u pet mečeva osvojila dva boda te je kolo prije kraja grupu sa Nizozemskom, Italijaom i Poljskom završila na posljednjem mjestu te se vraća u Ligu B.

Top Komentari

goofy
Taj covkrk NIKADA nije odigrao za Reprezentaciju...nije zabio slobodnjak, nije NAJVISE pretrcao na tetenu nije nicime pokazao da.je nas najbolji igrac...ovo sve vrijedi i za Dzeku!
3 15
AmarSahi
Ajde sada serite na Pjanića, to je jedino šta znate osim bacanja para na kladionicu.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi