Teško da može bolje: Miralem Pjanić odabrao klub za svog sina, Edin već i trenira

Bh. reprezentativac je ranije bio njihova želja

Teško da može bolje: Miralem Pjanić odabrao klub za svog sina, Edin već i trenira

Admin Čaušević

Ono što se vrlo vjerovatno neće desiti Miralemu Pjaniću moglo bi se dogodi u budućnosti njegovom sinu. 

Pjanić ne prolazi kroz baš najbolji trenutak u svojoj karijeri. Ljetos je stigao u Bešiktaš gdje igra u kontinuitetu, međutim ne uspjeva da se vrati u prepoznatljivu formu.

Početkom aprila popularni Mire će napuniti 32 godine i može reći da polako ulazi u jesen karijere. Ako se po jutru poznaje dan njegov sin će očevim stopama.

Edin je veliki ljubitelj fudbala i fudbalske lopte što Miralem često ističe na društvenim mrežama objavljujući fotografije i videa.

Pjanićev sin ima osam godina i već je počeo da trenira fudbal. Otac ga je upisao u akademiju jednog od najprestižnijih klubova današnjice.

No description available.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Naime, Edin trenira u turskoj akademiji PSG-a što potvrđuje i objava na društvenim mrežama u petak.

Prije nekoliko godina Miralem je bio velika želja Parižana, ali nikada nije završio na Parku prinčeva. Hoće li se desiti sinu ono što nije ocu pokazat će vrijeme.

Top Komentari

Goran86
Jeli Serif uzo lovu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi