15

Komentari (15)

svasta
Jedan se usro kad je skocio od carobnog dodavanja
Tz_Niko75
Opet igra bolje po meni nego u Juveu. Mada bi trebao malo vise rizikovat i ic naprijed.
goofy
Ponovo hvalospjev o "Miretu"....bas me znamima koliko kosta ovakav tekst???
JointUnion87
Volim Mireta k'o rođenog, ali me strah da se totalno izgubio u Barceloni. Mora više rizikovati prema naprijed, biti odlučniji, smjeliji, pa čak i drzak. Nosiš 'osmicu' u p.m. Gdje su driblinzi, gdje je presing? Mora ovo Miraleme puno bolje.
b20
Milion dodavanja koja ništa ne doprinose i ni jedan dobijeni duel.Zato je sinoć bio najlošije ocjenjen igrač.
Ters
Niđe veze. Takvih dodavanja bi trebao da ima bar 5-6, a ne da 100x doda loptu čovjeku 2m od sebe
Ovaj sportsportba kao i obicno pretjeruje i veoma je neobjektivan.
IzgubljeniSlon
Evo sad hitna projuri, kažu jedan ostao u transu , morat će na defibrilator.
Osvaldo000
Sta vam je ljudi, lik je najgore ocijenjen igrac utakmice kakve vi bajke pricate. Razumijem da je nas i sve ali malo realnosti ne biskodilo
Bulle
Pa vidis da nije rezervisana, igra Mire, skoro svaku ulazi, polako ima vremena da se navikne i dokaže.
Maestro
Džabe mu klupa mu rezervirana kod žutokljunca
Hakkinen
@Maestro na žalost čini mi se da si u pravu.
Da Pjanić odigra ne znam ti koliko dobro sve dok je " žutokljunac" trener Barce imam osjećaj da će NAŠ Mire sjediti na klupi. Gledam koliko si minusa dobio samo zato što si napisao istinu??
Istina mnoge boli pa su ti sad za sada " opalili" 9 dislajkova a ja sam ti dao lajk što si istinu napisao.
Da se razumijemo... I ti i ja bi bili najjsretniji da Pjanić se " zakuca" među prvih 11 ali kao što sam napisao: dok je ovo holandsko vnogo na klupi teško da će Miralem zaigrati prije De Jonga isto žuto vnogo. Istina!!!
Maestro
@Hakkinen meni je Mire jedan od najdražih igrača i mnogi nisu skontali šta sam napisao i sam znaš kroz moje prethodne komentare koliko Mireta podržavam al mi žao što nine među bitnim igračima u klubu i ako kvalitet nije upitan nego su tu neke druge veze u klubu.Za mene je PJANIĆ među top 3 veznjaka na svijetu a botovi nek pucaju minuse kad su površni
Hakkinen
@Maestro upravo zbog toga što kroz tvoje prijašnje komentare znam šta misliš o Pjaniću i generalno o našim BH igračima sam ti napisao komentar ispod tvog.
I ti vjerovatno znaš da nisam ni ja ovdje radi lajkova i dislajkova tako da ne ti " botovi" ne interesuju.
Mire je kvalitetan igrač i nakon skoro 10 godina igranja u Romi i Juventusu izrastao je u velikog igrača koji je sazreo za velike Barcelone ( a iskreno Barcu ne gotivim) . Ali i ako ne gotivim klub u kojem igra , ja pratim sve klubove gdje igraju naši BH igrači.
Npr. Roma...pratim je radi Edina itd itd itd. Nadam se da me razumiješ.
Lp drug
celikze
cim je ovaj hol.gubar izabran za trenera znao sam da ce Pjanicu biti ovo sto jeste...nije problem samo De Jong vec ta tradicija traje malo duze...svi BEL i HOL treneri su uvijek sve igrace s prostora ex Yu i u bivsoj drzavi uvijek ovako maltretirali...da ne nabrajam to je bilo jos od doba Piksija pa sve na ovamo...eto ti HOL i BEL neka sila pa BEL kada ova generacija prodje vracaju se na fabricke postavke a tako i HOL nikakva buducnost....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.