Pjanić: Mogli smo i htjeli smo više

BiH kvalifikacije počela remijem

Pjanić: Mogli smo i htjeli smo više

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je bio strijelac vodećeg gola za BiH u remiju protiv Finske na startu kvalifikacija za SP. 

Na kraju je završeno 2:2, a Pjanić je poslije utakmice istakao da su on i saigrači htjeli više te da je važno da nisu izgubili na kraju.

"Mogli smo više i htjeli smo više, nije bilo lako, teren nije bio dobar za igrati, imali smo dobre prilike, pogotovo u prvom poluvremenu, sve u svemu ekipa se borila i htjela pobjedu pod svaku cijenu, bitno je da nismo izgubili i na kraju uzeli bod", rekao je Pjanić.

Naredni protivnik u kvalifikacijama je Francuska.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Francuska je favorit grupe, bit će teško, spremit ćemo se dobro, u fudbalu se nikad ne zna. Radimo svi da donesemo što bolje rezultate, znamo šta nas očekuje. Ima dosta vremena za pripremu da izađemo na teren i uradimo nešto", završio je Pjanić.

Top Komentari

Rajvosa2019
Vratit ce se i Pjanke u staru formu, izgubio je dosta samopouzdanja u Barci
16 1
Darkwood
Mire kralju pod hitno nazad u Italiju. Roma I tako to ako budes imo sreće mozda te I inter uzme.. Nema te na terenu čovječe. Sretno Mire.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi