Pjanić se na najbolji mogući način vratio na teren

Postigao gol za pobjedu svog tima

Pjanić se na najbolji mogući način vratio na teren

E. Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić postigao je novi gol za Al Sharjah u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pjanićev Al Sharjah odmjerio je snage s ekipom Al Nasr u osmini finala Kupa, te je slavio sa 2:1.

Pjanić je poluvrijeme završio sa žutim kartonom kojeg je dobio u 29. minuti, a na odmor se otišlo bez pogodaka.

Caio je postigao gol u 57. minuti za radost Al Sharjaha, da bi Pjanić u 73. minuti sa bijele tačke povisio na 2:0.

Al Nassr je uspio samo da ublaži poraz golom Tozea u 87. minuti, postavivši tada konačnih 2:1.

Pjanić je odigrao cijeli meč i svakako je bio važan za plasman u četvrtfinale.

Iza bh. nogometaša je suspenzija od tri utakmice zbog direktnog crvenog kartona kojeg je dobio 25. decembrap prošle godine. Od tada nije igrao u ligi i odradio je dvije utakmice suspenzije, ali je imao pravo nastupa danas u Kupu UAE-a.

Interesantno da je na drugoj strani igrao nekadašnji reprezentativca naše zemlje Samir Memišević, koji je ove zime pojačao Al Nasr. I on je bio svih 90 minuta na terenu.

Top Komentari

nakopitam
OPREZ: Raja pazite sta pisete jer na portalu su primjeceni ozloglaseni engleski huligani Dragon from Šipovo koji se krije pod nikom @BHDragon i njegov partner Jure TakniMe poznatiji kao @YouTalkinToMe Sićušni su i pirgavi ali nemojte da vas to zavara. Opasni su i agresivni, naoruzani psovkama i uvredama a cesto znaju koristiti i velika slova i uzvicnike. Takodje se zna da su potpomognuti nekima domacim huliganima cija imena ce biti objavljena naknadno a pouzdano se zna da je jedan od saucesnika nama dobro poznati @pjanke.sa poznatiji kao “prijavimo mu komentar “ ili ukratko “prijava”
2 5
hamdi kurtes
I on završi karijeru u kukuruz ligi.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi