Miralem Pjanić i Paulo Dybala ostaju na klupi protiv Atletica?

Allegri spremio iznenađenje

Miralem Pjanić i Paulo Dybala ostaju na klupi protiv Atletica?

U Torinu se polako bliži utakmica sezone - revanš osmine finala Lige šampiona između Juventusa i Atletico Madrida.

Jorgandžije imaju prednost od 2:0 iz prvog susreta koji je igran u Madridu i Juventus će imati vrlo težak zadatak da to nadoknadi.

Ipak, Stara dama se sigurno neće predati, a italijanski mediji javljaju kako je trener Masimiliano Allegri spremio malo iznenađenje za kolegu s druge strane Diega Simeonea.

Naime, Allegrijev Juventus bi mogao zaigrati u formaciji 3-5-2, a u tom slučaju bi na klupi mogle ostati dvije velike zvijezde - Miralem Pjanić i Paulo Dybala.

Navodno bi mjesto našeg Mireta mogao u veznom redu zauzeti Emre Can, dok bi u napadu umjesto Dybale trebao igrati Mario Mandžukić i to naravno sa Cristianom Ronaldo.

To svakako nisu zvanične informacije i nadamo se kako će ipak bh. reprezentativac kao i obično naći svoje mjesto u startnoj postavi Stare dame kako bi automatski i mi iz BiH mogli još više uživati u ovom susretu.

Inače, utakmica se igra u utorak navečer od 21.00 sati.

Allegri priznao partijanje sa 60 djevojaka: Istina je, ali to je dobra stvar

Trener Juventusa Max Allegri potvrdio je da su Cristiano Ronaldo i njegovi saigrači partijali sa 60 djevojaka nakon meča protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka.

Poraz od 2:0 nije teško pao igračima Stare dame. Oni su uzeli privatni avion i u Torinu su napravili zabavu za pamćenje.

Nakon lude noći, žene su u grupama napustile unajmljeni hotel, a javnost je ubrzo sve doznala.

Max Allegri je sve potvrdio, ali je i odobrio ono što se desilo.

"Ja sam trener, nisam policajac. Uradili su to i mislim da je to dobra stvar jer su malo 'živnuli'. Odgovorni su i znaju šta rade", rekao je Allegri.

Iako su ranije italijanski mediji tvrdili da Miralem Pjanić nije bio na zabavi, to nije istina.

I bh. fudbaler je bio među onima koji su partijali, a izostali su jedino Federico Bernardeschi i Andrea Barzagli.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon toga je Juve pobijedio Napoli (1:2) i Udinese (4:1), a naredne sedmice igraju uzvrat protiv Atletica gdje imaju minus od dva gola (0:2).

To bi mogao biti i posljednji meč na klupi Juventusa u Ligi prvaka za Allegrija, jer će vjerovatno napustiti klub na kraju sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Moj Lendo,što ti možeš izmisliti,to ni voz do Ploča, nemože povući.
0 0
Mikidk
To je utakmica 0-0 Atletico sigurno nece primiti gol
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti