Pjaniću konačno svanulo u Barceloni

Trebao bi igrati u narednim sedmicama

Pjaniću konačno svanulo u Barceloni

Admin Čaušević

Miralem Pjanić bi nakon povrataka s reprezentativnih obaveza trebao dobiti ulogu startera u Barceloni.

Naime, tokom utakmice Lige nacija između Španije i Švicarske povrijedio se Sergio Busquets, a današnji pregledi su pokazali da ga čeka nekoliko sedmica pauze.

Iskusni veznjak je istegao križne ligamente lijevog koljena i sutra ga čeka detaljniji pregled nakon kojeg će poznata tačno koliko će pauzirati.

Povrda Busquetsa znači da će Pjanić u narednim mečevima biti starter obzirom da Ronald Koeman na raspolaganju osim bh. fudbalera ima još Frenkieja De Jonga u veznom redu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić će kako sada stvari stoje definitivno biti starter u derbiju protiv Atletico Madrida te Dynamo Kieva u Ligi prvaka.

Povreda Busquetsa predstavlja problem za Ronalda Koemana koji je prošle sedmice na duži period ostao i bez Ansua Fatija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
Pjanke je puno bolji igrac od buskeca
10 0
vedin
I ja želim da je u prvoj postavi, ali ste stvarno ste kreteni sa ovim naslovom.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi