Pjanić komentarisao ispadanje Barcelone i Juventusa: Žao mi je...
Foto - EPA

Bh. veznjak žali za propuštenim

Pjanić komentarisao ispadanje Barcelone i Juventusa: Žao mi je...

M. Šljivak

Miralem Pjanić dobio je šansu za igru protiv PSG-a u Ligi prvaka.

Odigrao je bh. veznjak posljednjih 15-ak minuta revanš susreta osmine finala nakon koje se Barcelona oprostila od takmičenja za ovu sezonu.

Nakon meča Pjanić je dao izjavu za Sky Sport u kojoj se dotakao dvomeča sa PSG-om, a govorio je i o svom nekadašnjem klubu Juventusu, koji je također eliminisan.

"Prva utakmica nas je koštala prolaza, iako smo sve do kraja vjerovali da ćemo proći. Željeli smo postići brz gol, nismo uspjeli. Žao nam je, napravili smo previše grešaka na Camp Nou i to nas je koštalo. Sada želimo osvojiti prvenstvo jer ćemo inače imati razočaravajuću sezonu", rekao je Pjanić.

Zatom je komentarisao Cristiana Ronalda i Lea Messija, te svoj bivši klub Juventus.

"Ronaldo i Messi? Nevjerovatno je ono što su napravili u proteklim godinama. Juventus je također morao puno bolje. Žao mi je što su ispali".

Pjanić ne igra previše kod Ronalda Koemana, ali tvrdi da poštuje odluke trenera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svaki dan vrijedno treniram i spreman sam uvijek. Međutim, moram poštovati odluke. Nadam se da ću završiti sezonu na pravi način, a za ostalo ćemo vidjeti. Treba mi vremena da se naviknem", rekao je Pjanić.

Bh. fudbaler je ove sezone nastupio 28 puta za katalonskog velikana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uber_i
BiH veznjak =bezveznjak
3 7
rime_
Nije to nikakva raspala ekipa. De Jong, Busqets i Pedri su u boljoj formi. Mire mora biti strpljiv i raditi. Kraj price.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije